02 июля


20:29

На засіданні ТКГ у Мінську підтвердили необхідність «хлібного перемир'я»

На засіданні Тристоронньої контактної групи по Донбасу в Мінську продовжили обговорювати укладання «хлібного перемир'я» і підтвердили його необхідність.

18:04

Парубій скасував запрошення ПАРЄ на парламентські вибори

Голова Верховної Ради Андрій Парубій скасував запрошення для ПАРЄ здійснювати спостереження за достроковими парламентськими виборами в Україні.

17:21

ЦВК про реєстрацію Клюєва і Шарія: «Суд знищив всі наші докази»

У Центрвиборчкомі розповіли, чому зареєстрували колишнього керівника адміністрації Януковича та проросійського блогера-втікача.

14:29

Шарія теж зареєстровано кандидатом на виборах до ВР

Центральна виборча комісія (ЦВК) ухвалила рішення про реєстрацію кандидатом у народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради блогера Анатолія Шарія, який був №1 у виборчому списку політсили «Партія Шарія».

13:56

ЦВК зареєструвала Клюєва

У вівторок, 2 липня, Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала екс-главу aдміністрації президента Януковича Андрія Клюєва кандидатом на вибори у Верховну Раду.

13:43

Окружний адмінсуд Києва задовольнив Коломойського: «Укренерго» заявляє про загрозу новому ринку електроенергії

Окружний адміністративний суд Києва 1 липня призупинив дію постанови НКРЕКП від 7 червня 2019 року, якими були встановлені тарифи для НЕК «Укренерго» на передачу електроенергії та послуги диспетчерського управління на друге півріччя.

11:34

Біля Донецька поранено двох медиків-волонтерів

Двоє медиків-волонтерів дістали поранень унаслідок обстрілу їхнього автомобіля на автодорозі Мар'їнка - Красногорівка в Донецькій області.

09:25

Екс-співробітники телеканалу ZIK звернулися до Зеленського з приводу «повзучій окупації» українського медіапростору Росією

Колишні співробітники телеканалу ZIK, медіарух «Медіа за усвідомлений вибір», українські громадські організації, медіаексперти та журналісти закликали керівництво держави та органи правопорядку запобігти використанню українських телеканалів для просування прокремлівської пропаганди та повзучій окупації медіапростору Росією.

08:55

Зеленський прибув до Канади

Про це повідомили в ОПУ.

07:59

Доба ООС: двоє наших військових загинули, ще двох поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.