22 декабря


21:24

На Львівщині почався перехід парафій Московського патріархату до Православної церкви України

Парафія храму святих апостолів Петра і Павла у Жовкві на Львівщині вирішила вийти з УПЦ Московського патріархату та перейти до Православної церкви України.

21:11

АМКУ хоче отримати подарунки від Ахметова під ялинку: розгляд справи ДТЕК перенесено на кінець грудня

Розгляд Антимонопольним комітетом України питання щодо результатів розгляду справи, розпочатої за ознаками порушення ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго», ТОВ «ДТЕК Східенерго» та ПАТ «ДТЕК Західенерго» законодавства про захист економічної конкуренції, перенесено на 10:00 28 грудня 2018 року.

15:38

Президент підписав закон щодо назви релігійної організації, що керується з держави-агресора

Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» щодо назви релігійних організацій (об'єднань), які входять до структури (є частиною) релігійної організації (об'єднання), керівний центр (управління) якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України та/або тимчасово окупувала частину території України».

13:12

ПриватБанк оскаржив рішення суду Лондона про невідповідність свого позову до Коломойського

ПриватБанк (Київ) подав апеляцію на рішення Високого суду Лондона від 4 грудня 2018 року про невідповідність його юрисдикції позову держбанку до екс-власників Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова і шести пов'язаних із ними компаній.

12:01

Онуфрій зустрівся в Лаврі з послом США (фото)

Про це повідомляє синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ Московського патріархату.

08:42

Доба ООС: серед українських військових втрат немає

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.