18 декабря


19:16

Кабмін затвердив порядок списання частини боргу Києва

Кабінет міністрів України у вівторок затвердив порядок списання частини зобов'язань Київської міської ради щодо погашення заборгованості перед державою з 2015 року.

17:28

АМКУ знов відтермінував годину своєї остаточної ганьби: рішення у справі про енергетичний монополізм Ахметова не прийнято

Антимонопольний комітет переніс на 17 січня розгляд справи № 128-26.13/14-15, розпочатої у 2015 році за ознаками порушення ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго», ТОВ «ДТЕК Східенерго» та ПАТ «ДТЕК Західенерго» законодавства про захист економічної конкуренції.

15:17

Податкова – окремо, митниця – окремо: ДФС «реформують» - у зворотному напрямку

Об'єднання митниці та податкової, що відбулось ще за Януковича, у 2012 році (у єдиний «Мінздох» - Міністерство доходів і зборів), скасовано.

13:43

Львівська поліція вважає, що Ігор Коцюруба покінчив з собою

Львівська поліція розглядає самогубство як єдину версію смерті відомого волонтера і громадського діяча Ігоря Коцюруби, яка сталася в неділю, 16 грудня, у Червонограді. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, призначено судово-медичну експертизу.

13:27

Уряд вирішив боротися з бюрократією

Кабінет міністрів України схвалив законопроект про адміністративні процедури, який спрямований на боротьбу з бюрократією.

11:51

Міненерго залишилося без «Укренерго»

Кабінет міністрів України передав контроль над держкомпанією-оператором об'єднаної енергосистеми «Укренерго» від Міністерства енергетики та вугільної промисловості до Міністерства фінансів.

09:15

ООН ухвалила резолюцію про Крим, Керченську протоку і міст

Генеральна Асамблея ООН 17 грудня ухвалила ініційовану Україною резолюцію, яка закликає Росію вивести свої війська з території окупованого Криму та засуджує зростаючу російську військову присутність в Чорному і Азовському морях.

08:42

Доба ООС: втрат зазнали тільки бойовики

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.