06 ноября


17:38

Делегація РФ у Мінську заявила, що визнає результати «виборів» в ОРДЛО

У результаті проведених у вівторок засідань робочих груп і Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі українська сторона порушила питання скасування псевдовибори, організованих Росією на окупованому нею Донбасі, а також їх невизнання, у відповідь на що делегація РФ офіційно заявила, що Москва визнає їх результати.

17:22

Луценко заявив, що вже отримав від Ради «вотум довіри»

Шлях від заяви про відставку до бажання «продовжити реформу прокуратури» виявився занадто коротким.

16:02

Cорвано заседание АМКУ, посвященное рассмотрению дела о монополии «ДТЭК» Ахметова

Антимонопольный комитет Украины перенес на 20 ноября рассмотрение дела о монопольном статусе компании «ДТЭК» из-за того, что на сегодняшнее заседание не пришли представители заявителя по делу – Нацкомиссии, осуществляющей регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг.

15:21

НАБУ завершило расследование «дела Омеляна»

Детективы Национального антикоррупционного бюро Украины под процессуальным руководством прокуроров Специализированной антикоррупционной прокуратуры (САП) сообщили министру инфраструктуры Украины Владимиру Омеляну о завершении досудебного расследования по фактам возможного незаконного обогащения и декларирования недостоверной информации.

14:36

Рада створила ТСК для вивчення нападу на Катерину Гандзюк

Верховна Рада України підтримала постанову про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) для розслідування відомостей про напад на радника мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

13:05

Луценко пообіцяв сьогодні подати заяву про відставку

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у вівторок подасть заяву про свою відставку.

09:25

Дoба ООС: без втрат

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.