ГРИБЫ ПОПЕРЛИ

Oб ОРДЛО - да с вершин Южной Осетии и Южного Тироля

Соавтор «одесского пакета реформ» Саша «25%» Боровик почуял, что нынче в Украине сформировался повышенный спрос на экспатов-реформаторов, «незаслуженно» отвергнутых прежней властью, - и решил напомнить, что он и сам такой себе Абромавичус.

28 04. 19:54



ПАСПОРТИ «НЕПОВНОЛІТНІМ»

Спрощені душі

Деякі майбутні «гібридні громадяни» ОРДЛО «нехіло» влаштувалися: вони вже отримали українські біопаспорти – і з неперевершеною гідністю очікують російські. Позаяк нові українські документи багато хто з них отримав не залишаючи окуповану територію, то й до черг за російськими аусвайсами вони поспішати наміру не мають.

27 04. 22:53



ЦИТАТА_25.04.19

«У Зеленського» – це назва для пивбару»

«Зекоманда», «квартали», «У Зеленського», «Адміністрація команди Зеленського», «молода (чи нова) команда», «штаб Зеленського», «генштаб Коломойського», «квартальня» тощо… Міжвладдя у країні триває – і це помітно в усьому, до дрібниць.

25 04. 23:34



«ОПЕРАЦИЯ ГЫ»

Урочистий порожняк

«Бажаємо міцного благословення від Господа – та й від себе особисто усього міцного»: трійця Янукович В.Ф. - Онуфрій МП - Лукашенко О.Г. звернулася до Зеленського.

22 04. 19:48



ДАЛІ – ТИША

Шануймося… Чи ми того варті?

Втім - неможливо (не-мож-ли-во!) уявити, що на еРеФщині, хоча б одного разу протягом наступних 20 років, відбудуться дебати між Путіним і Грудініним (директор радгоспу ім. Леніна, 2-е місце на виборах президента РФ-2018), між Путіним і Жиріком, між Путіним і Ксюхою Собчак. Не кажучи вже про дебати у форматі «Путін-Медведев». І щоб це дивилися навіть в Україні, та й ще і в перекладі українською…

20 04. 00:00



«ДОРОСЛІ» ВІДЕО і ФОТО

«Нижні», домінанти, «дядя строгих правил», жорсткі образи, посіпака Авакова…

«The» BDSM: деякі «відтінки сірого» штабу Зеленського. Хто вони - тіньові ляльководи маріонеток ЗЕкоманди?

19 04. 17:43



«1+12»

Не нужно зарывать голову в…

С фанами ЮВТ, этой вечной ТИМ-дримс («командой мечт и снов»), беда. Или просто у нас с ними телевизоры и «ЗЕфиры» разные?.. Или умение доверять своим глазами, ушам и мозгам, своему жизненному опыту – это лишь ситуативные умения и навыки? А если ситуация к тому не располагает (неблагоприятная, не ко времени) – то щелкаем в голове тумблер. Вырубаем сознание – заводим «органчик», как в городе Глупове?

19 04. 10:48



ФЕМІДА з ОКРУЖНОГО

Націоналізацію ПриватБанку визнано незаконною

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Нацбанку й Кабміну щодо націоналізації ПриватБанку. У НБУ вже заявили, що оскаржать це рішення.

18 04. 14:36



ПУБЛИКА и РЕСЕНТИМЕНТ

О второй древнейшей профессии – лицедействе

«Ах, ну обмани нас еще, Володенька, еще немного поиграй в «адъютанта народа-3», потерпи до 2-го тура! Потом ты нас, конечно, нажухаешь – но мы уже будем не виноваты! Виновен будешь – ты, козел криворожский! Притворись еще чуток, на бис, Володенька, а?»... Но маска лицедея давно сползла, точнее – сброшена за ненадобностью – и из-под нее явлено фанам молодого таланта обычное мурло. «Что-то пошло не так»?..

17 04. 21:23



15.04.19

Про Нотр-Дам душі і сарай нутрощів*****

Учора горів Собор Паризької Богоматері. Година за годиною він зникав на очах всього світу, втрачав шпиль, дах… Зникав символ величі духа, краси й віри. Світ відмовлявся вірити власним очам, молився за врятування святині і слав прокльони бісової силам, що знищують Нотр-Дам де Парі. І у той самий час дехто у нашій країні примудрився побачити у цьому деякі інші «символи» й знаки…

16 04. 10:35



О ДОГМАТАХ ПОЛЕМИКИ

«Ну чтo было в этом .… похожего на ревизора?! Ничего не было»

А на «слугу народа-3» было похоже вчера?.. Есть все же знак в том, что Николаю Васильевичу Гоголю исполнилось 210 лет именно на следующий день после первого тура выборов президента его родной страны, то есть 1 апреля.

12 04. 13:42



ВПИХУЄМО!!

Острів «невезухи» Кличка

«Сьогодні в завтрашній день Гідропарку не всі могут смотреть, зокрема вночі. Тобто - смотреть могут не только лишь всі – і навіть не лише з пагорбів печерських хмарочосів чи мосту і метро, а й з Дойчеленду у Парижі. Проте зараз, на жаль, мало кто может впихнути 6 000 000».

10 04. 16:31



CREDO QUIA ABSURDUM

Неудачные дебаты

(по Хармсу)

09 04. 08:40



ДВЕ ЛЮЛИ

А на фоне Грицацуя – просто ангел ваша Юля (сцена из «Бесов»)

Мокрые от семейных слез отставные галифе полковника Гриценко, наверное, до сих пор сушатся на заборе усадьбы, которую когда-то купила Юлия Владимировна, еще не зная, какого «непроходимца» подкинет ей судьба. А итоговый результат ее усилий, который показал ей Толик (6,9%), своей дразнящей эротичностью еще более, подозреваем, раздражает умудренную жесткой позой… сорри - прозой жизни женщину-мэтра.

08 04. 19:26



«КАНДИДАТЕ ДЕБАТУЙ!»

Мартябрь уж наступил

Оба кандидата в президенты уже справили сегодня свою нужду (хоть и не на одном гектаре «олимпийского» газона) – а народ ради чего должен терпеть до 19 и 21 апреля? Тем более, что народу анализы сдавать как бы и без нужды: простые люди ставят друг другу диагнозы (чаще всего – летальные: «невиликовні», «зомбанутые» и т.п.), не заглядывая в пробирку врага.

05 04. 15:53