26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

НЕВЫПОЛНЕННЫЙ ЗАКАЗ

«Революції не буде. А будуть вибори, гідні європейської країни XXI століття»

КучмаИменно это, насупив брови, заявлял Леонид Кучма за день до 21 ноября, когда в последний предвыборный раз выступал в телеэфире. Интересно, какую безответственную чушь придумают его спичрайтеры для сегодняшнего выступления?


Честно говоря, месяц назад телестращание избирателей действительно многими было воспринято серьезно, и, идя на избирательный участок, не один сторонник «неправильного кандидата» мысленно писал завещание. Однако Майдан все расставил по местам, и теперь те мрачные угрозы когда-то всесильного президента иначе как с легким смешком не воспринимаются.

Вспомним тот знаменитый месидж, чье угнетающее действие на психику некоторые даже объясняли наличием 25-го кадра, и сравним его с не в пример более оптимистичной реальностью.

Текст цитируем по официальному сайту президента Украины:

«Мої дорогі співвітчизники!

Моє звернення адресоване вам, шановне товариство, незалежно від ваших політичних поглядів, віросповідання, національної приналежності.

Президентська виборча кампанія завершується (первая серьезная фактологическая ошибка – «Обком»). Усі ми стали свідками того, якою вона була. Усі ми, можна сказати, її пережили.

Пережили - так, я не обмовився (кое-кому, к примеру, милиционеру, охранявшему на Черкасщине участок от бандитов, пережить так и не удалось – «Обком»). Ще задовго до виборів, як ви пам'ятаєте, я спрогнозував (скорее, пообещал – «Обком»): вони будуть найбрудніші в новітній історії України. На жаль, я не помилився.

Ці вибори зробила брудними не Влада (Верховный суд уже доказал обратное – «Обком»). Ці вибори брудними зробили ті, хто вирішив повернути в політику методи, якими ми ніколи не користувалися, бо я сам, як ви знаєте, двічі був безпосереднім учасником цих перегонів (если под «мы» Кучма имел в виду украинцев, то это иначе как наезд на московских политтехнологов Януковича воспринять нельзя. Тем более, что уже и штаб «единого» открыто валит все на них – «Обком»). Хто вирішив, що пряма і чесна пропозиція суспільству не потрібна, а потрібна йому примітивна гра на мітингових почуттях?

Ми живемо в країні, де політики користуються свободою слова. Але, на жаль, не відповідають за сказане (см. ниже обещания Кучмы по поводу революции – «Обком»). А відповідати все-таки доведеться. Доведеться відповідати за те, що ті, хто голосніше за всіх у цих виборах кричав про «мораль» (если не изменяет память, больше всего о морали говорили Кучма и Черновецкий – «Обком»), грою на примітивних почуттях людей («примитивные чувства» – это, наверное, благодарность за повышенную перед выборами пенсию, а не желание демократически избирать президента – «Обком»), різко знизили моральну планку виборів, з якого боку це б не лунало.

Утім, люди все бачили(А вот это – точно! Как выразился когда-то сам Кучма, только слепой не увидит… - «Обком»). А криве слово бумерангом ще повернеться до тих, хто його вимовив (бедный Янукович! и за козлов, и за крыс ответить придется… – «Обком»).

Ми всі бачили, хто і що робив на виборах. Хто мітингував, а хто щоденною працею робив усе для покращення добробуту громадян.

Я звертаюся до жителів Львівщини і Донеччини, Закарпаття і Криму, Чернігівщини й Одещини, до всіх співгромадян. Я звертаюся до вашого щирого розуміння: кожен з нас бажає щастя своїй родині, дітям і вірить у майбутнє своєї України, заможної, поважної держави.

21 листопада - останній етап виборів Президента України (вот-вот, Леонид Данилович, политики не отвечают за сказанное – «Обком»). Тому я закликаю вас: неодмінно прийдіть у неділю на дільницю і зробіть свій вибір.

Я звертаюся саме до вас. До тих, хто щоденною тяжкою працею творить сьогоднішню Україну (а это, видимо, уже про Клюева, Левенца и Кивалова – «Обком»). Усі ми пам'ятаємо, з чого ми починали (да, с 91-го, с 94-го… – «Обком»). Усі ми пам'ятаємо, як нам було важко, і як кожна родина поступово - цеглинка за цеглинкою - будувала свій добробут, а всі разом добробут усієї України. Ми пройшли за останні 10 років важкий шлях, і ми можемо цим пишатися.

Поряд з нами вирували революції. Стріляли з танків по будинку парламенту, бунтували на площах (вот звери-то, а! и глаза просто лубяные… В Украине, а тем более зимой 2001-го, никогда такого не было, а молодежь садили в тюрьмы просто так – «Обком»), розв'язували війни. Україна залишилася острівцем спокою в цьому морі нестабільності, тому що ми ніколи не переходили грань, за якою кров (вот-вот! А свое понимание «революции» Кучме все же придется пересмотреть – «Обком»).

Усі ці роки я в силу свого вміння і обов'язку служив вам як Президент України. Я пишаюся тим, що влада, яку я здійснюю, змогла провести Україну крізь рифи всіх можливих потрясінь. Мені допомагав у цьому Бог і наш толерантний національний характер (раз в год и палка стреляет… – «Обком»), дорогі мої українці.

Запевню вас і зараз. Влада зробить усе, щоб другий тур виборів відбувся спокійно. Влада не дасть перетворити демократичний процес, яким є вибори, у недемократичне насилля, яким є революція Виборчі права громадян не мають бути порушені (получается, что за «демократические избирательные права» пришлось бороться с помощью «недемократического насилия» – «Обком»). А новим главою Української держави повинен стати той, за кого проголосує більшість громадян - як би до цього не ставилася протилежна сторона (эти бы слова да 21 ноября Кивалову в уши! – «Обком»). Влада ніколи не допустить, щоб політичну логіку в країні диктувала агресивна меншість (которой в Украине уже много лет является сама власть – «Обком»).

Уже зараз чути заклики до насилля.

Мені смішно дивитися на тих, хто реанімує тепер добровільні народні дружини. Вони нічого не зрозуміли й нічого не навчилися (а сегодня вечером Кучма это повторит?! – «Обком»). Я не виключаю маніпулювання громадською думкою. Але ніякі екзіт-пули чи паралельні підрахунки голосів не є офіційними.

Тільки Центральна виборча комісія повноважна визначати результати голосування(С этим не поспоришь – потому и состав ее сменили. - «Обком»).

Десять останніх років я не допускав в Україні нестабільності. Не допущу й зараз.

Але найбільше я покладаюся на вас, мої дорогі співгромадяни. Усі ми знаємо - революції планують мрійники, здійснюють фанатики, а їхніми плодами користуються негідники. Революції не буде. А будуть вибори, гідні європейської країни 21 століття (!!! – без комментариев – «Обком»).

Шановні співвітчизники!

Днем виборів завершується політична боротьба(см. выше - «Обком») і відновлюється та продовжується спільна праця усіх на благо батьківщини (а что, во время выборов она, получается, официально отменена? – «Обком»).

Та частина суспільства, яка опиниться в меншості, повинна визнати вибір тієї частини, яка становить більшість (правильно, признать выбор большинства, а не фальсифицировать его – «Обком»). Президент стає лідером нації в однаковій мірі як для тих, хто голосував за нього, так і для тих, хто голосував проти нього.

Таку мудру філософію життя сповідують держави, які називають себе демократичними. Сподіваюся, що не тільки на виборах, а й після них ви, громадяни України, розділите ці цінності.

Я глибоко переконаний, що властива нашим людям мудрість, досвід і моральна охайність дозволять зробити правильний вибір. А Президентом стане тільки той, кого ви оберете. Шляхом голосування. Мирним, законним, демократичним шляхом (доказано Украинским Народом! И никакой Кучма этому не помешает – «Обком»).

Щастя вам і добра.

Нехай благословить вас Всевишній!»

К последнему присоединяемся.


"ОБКОМ"

Версия для печати  Версия для печати

24 Декабря 2004 15:54


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: